Black-Friday-SE

Vad betyder Black Friday Deal exakt?

När du registrerar dig för Black Friday Deal på ON THAT ASS ger vi dig inte ett utan två par boxershorts gratis! Varför? För att vi vill visa dig hur bra vår kvalitet och design verkligen är.

Du väljer ditt första gratis par boxershorts när du registrerar dig på webbplatsen. De kommer att skickas till dig omedelbart och du kan förvänta dig dem i din brevlåda inom 7 arbetsdagar. 

Det andra gratis paret boxershorts kommer att skapas efter utgången av din provperiod. Hos oss betalar du för månaden i förskott; så du gör din första betalning i december och får din första betalda leverans i januari.

Men för att tacka dig för att du deltar i vårt Black Friday Deal får du även månadsleveransen för december – bara denna gång, helt kostnadsfritt.  Du får denna från vecka 51 (veckan som börjar 20 december).

Bedankt voor je feedback!

Tills när löper min gratis provperiod?

Från det ögonblick du har lyckats registrera, startar din kostnadsfria 14-dagars provperiod. Inom 7 dagar får du dina första gratis boxershorts.

Efter dessa första dagar kan du även göra eventuella ändringar i ditt konto.

Är du helt övertygad? Då behöver du inte göra någonting. När din kostnadsfria provperiod är över går du automatiskt med i det månatliga medlemskapet. Och du får ditt andra par gratis boxershorts vecka 51 (veckan som börjar 20 december).

Inte helt övertygad? Inom 14-dagars provperioden kan du omedelbart pausa eller avsluta ditt medlemskap. Om du pausar eller säger upp ditt medlemskap under provperioden kommer du inte att inkluderas i december betalningen och kommer därför inte att ha rätt till det andra paret gratis boxershorts.

 

Bedankt voor je feedback!

När får jag mina (gratis) boxershorts?

Du väljer ditt första gratis par boxershorts när du registrerar dig på webbplatsen. De kommer att skickas till dig omedelbart och du kan förvänta dig dem i din brevlåda inom 7 arbetsdagar. 

Det andra paret gratis boxershorts kommer att skickas till dig efter att din provperiod har avslutats. I vecka 51 (veckan som börjar 20 december) får du ditt andra gratis par.  

Från och med detta ögonblick kommer du automatiskt att gå med i vårt månatliga medlemskap. Du betalar alltid för månaden i förskott. Så din första betalning i december är för januari leveransen. Du får då den senaste designen i din brevlåda var tredje vecka i månaden.

Bedankt voor je feedback!

Hur vet jag att jag har deltagit i Black Friday Deal?

Under registreringsprocessen skapar du ett konto på vår webbplats. I detta konto hittar du all information du behöver. Vid 'beställningar' ser du dina första gratis boxershorts.

Det andra gratis paret boxershorts kommer att skapas efter din provperiod.

Du kommer också att få en e-postbekräftelse med all information om hur ON THAT ASS fungerar.

Bedankt voor je feedback!

Hur ofta kan jag delta i Black Friday Deal?

Du kan bara delta en gång i Black Friday Deal. Detta är endast giltigt för ett helt nytt konto, med unika data.

Självklart kan du alltid skapa ett extra medlemskap på ditt konto under rubriken 'Medlemskap'. Observera att du inte får gratis boxershorts när du skapar ett extra medlemskap.

Bedankt voor je feedback!

Jag avbröt min gratis provperiod, varför får jag inte ett andra par gratis boxershorts?

Vi ger alltid bort de allra första boxershortsen gratis. Varför? För vi vill låta dig se och känna kvaliteten och designen på ON THAT ASS boxershorts.

Om du bestämmer dig för att avbryta ditt medlemskap under provperioden, inga problem, vi sätter ditt medlemskap som inaktivt omedelbart. Det betyder att du inte kommer att få fler betalningar eller leveranser.

Kommer du att förbli medlem efter att provperioden är slut? Gratulerar! Eftersom du deltog i vårt Black Friday Deal kommer vi att ge dig dina första månatliga boxershorts gratis.

Bedankt voor je feedback!

När sker min första betalning?

Beloppet för dina nya boxershorts kommer att debiteras med direktdebitering varje månad runt den 27:e, när din provperiod har upphört. Omkring den 27 december kommer beloppet att debiteras för januaridesignen. 

För detta använder vi ditt länkade kontonummer som finns i ditt konto. Vi debiterar alltid ditt konto innan vi levererar.

Bedankt voor je feedback!

Varför kan jag inte delta i Black Friday Deal som medlem?

Som medlem i ON THAT ASS kan du inte delta i Black Friday Deal. Detta är en kampanj för nya medlemmar som skapar ett konto hos oss för första gången.

För våra befintliga medlemmar har vi regelbundet exklusiva erbjudanden och chanser att vinna extra varor. Håll ett öga på ditt konto och våra sociala kanaler för att delta.

Bedankt voor je feedback!

Är strumporna också en del av Black Friday Deal?

Nej, strumporna är inte en del av Black Friday Deal? Detta gäller endast för våra boxershorts.

Bedankt voor je feedback!

Jag registrerade mig precis innan den här åtgärden startade, har jag inte rätt till det här erbjudandet nu?

Vad trevligt att du gått med oss på ON THAT ASS! Du har precis missat det här erbjudandet, eftersom det bara var giltigt från Black Friday (26-11) till Cyber Monday (29-11).

Men du kommer också att få dina första gratis boxershorts. För befintliga kunder har vi också regelbundet roliga kampanjer, så håll utkik i din inkorg och våra sociala kanaler!

Bedankt voor je feedback!