Hoe werkt het

Hoe zijn jullie te bereiken?

Alle veelgestelde vragen en antwoorden kun je zelf heel gemakkelijk vinden op onze FAQ-pagina. 

Kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem gerust contact met ons op per mail of via Facebook Messenger. 

E-mailadres : hello-be@onthatass.com of via onze Facebook

Bedankt voor je feedback!

Hoe werkt het boxershort membership?

ON THAT ASS biedt een uniek boxershort membership. Elke maand een topkwaliteit boxershort met gloednieuw design.

Als je je aanmeldt bij ON THAT ASS, mag je een gratis boxershort kiezen uit onze toffe Originals of One collectie. Waarom? Omdat we je willen laten zien dat je de beste keuze maakt. 

We geven je een 10 daagse proefperiode om de boxershort vrijblijvend uit te proberen. Blijf je member na de proefperiode? Dan ontvang je maandelijks een nieuwe boxershort.

Je kunt jouw maandelijkse boxershort niet kiezen, we brengen namelijk elke maand een compleet nieuw design uit. We maken wel onderscheid tussen de Originals en de One members. Kijk eens naar onze collectie met voorgaande Originals en One designs. Wisselen van stijl kan maandelijks via jouw account

In het membership betaal je de de maand vooraf, we schrijven altijd af rond de 23e en leveren de boxershort vanaf de 17e, de maand daarop.

We hebben de keuze uit Men Originals en One (€9,99 per maand), of Boys (€8,99 per maand). De verzendkosten nemen wij voor onze rekening en bij meerdere boxershort memberships ontvang je ook nog eens 10% korting!   

Bedankt voor je feedback!

Hoe werkt het Socks membership?

ON THAT ASS biedt nu ook een uniek Socks membership. Elke maand een paar topkwaliteit sokken met gloednieuw design. Matchend met jouw boxershort.

Via een actief boxershort membership, voeg je gemakkelijk een Socks membership toe aan jouw account. Je ontvangt jouw sokken elke maand vanaf de 17e, net als jouw boxershort. Houd er bij ontvangst rekening mee dat het losse pakketjes zijn en ze dus los van elkaar in de bus kunnen vallen.

Er is maar een beperkt aantal Socks memberships beschikbaar, dus het kan zijn dat je tijdelijk op de wachtlijst wordt geplaatst. Wanneer er een plekje vrij komt, sturen we  je een email dat jouw Socks membership van start gaat. Natuurlijk wordt er niks van je rekening afgeschreven tot die tijd.

Je betaalt voor de Socks €4,99 per maand, in combinatie met een actief boxershort membership. Als je besluit alleen verder te gaan met de Socks, betaal je €8,99 per maand.

Bedankt voor je feedback!

Hoe werkt de gratis proefperiode?

Registreer je op de website, kies je gratis boxershort en link je betaalgegevens. Gelukt? Jouw gratis boxershort wordt direct verzonden.

Na registratie start de proefperiode van 10 dagen en ontvang je binnen 4 werkdagen jouw gratis boxershort.
Na deze 4 verzend dagen kun je via jouw account wijzigingen aanbrengen, zoals de maat, het adres of membership status. Er wordt geen geld van je rekening afgeschreven binnen de proefperiode van 10 dagen.

Ben je overtuigd na de proefperiode? Geweldig! De proefperiode gaat dan over in een maandelijks membership. We schrijven vanaf nu €9,99 af rond de 23e van de maand en je kan vanaf de 17e van de volgende maand jouw nieuwe boxershort verwachten.

Bedankt voor je feedback!

Is mijn eerste boxershort echt gratis?

Lang verhaal kort - JA!
Wij willen je laten zien dat je de beste keuze maakt. Zo overtuigd zijn wij.

Bedankt voor je feedback!

Kan ik een design kiezen?

Bij aanmelding mag je zelf een boxershort kiezen. Je kunt kiezen tussen Originals boxershorts met print of  One boxershorts zonder print.

Daarna is het iedere maand een verrassing, wij houden het design en de kleur geheim tot de levering. Wij hebben ons eigen team van designers en brengen elke maand een gloednieuwe boxershort uit.
En die krijg jij in de bus! 

Kies je voor de Originals, dan ontvang je elke maand een boxershort met print. Kies je voor de One, dan ontvang je elke maand een effen boxershort. Wil je dit later in jouw membership wisselen, dat kan uiteraard. 

Heb je ook een Socks membership? Natuurlijk zorgen we er voor dat de maandelijkse sokken en de maandelijkse boxershort matchen!

Bedankt voor je feedback!