Bokserit

Ovatko ensimmäiset bokserit ilmaisia?

Lyhyesti : kyllä!

Haluamme, että näet ja koet tekeväsi parhaan valinnan. Näin vahvasti luotamme tuotteeseemme! Lue täältä, miten se toimii.

Bedankt voor je feedback!

Onko teillä kokotaulukkoa?

ON⁠ THAT ⁠ASS -boksereilla on oma ainutlaatuinen mallinsa. On tärkeää valita oikea koko, että ne istuvat mukavasti.

Kun valitset oikean koon, bokserit kestävät paljon kauemmin. Väärän koon valitseminen lisää kulumisriskiä (esim. reiät ja löysät ompeleet).

Jos olet epävarma koostasi, valitse kahdesta suurempi.

MITTATAULUKKO
Inch -> tuumaa

Miesten koko

Vyötärö
XS
26-28 inch
S
28-30 inch
M
30-32 inch
L
32-34 inch
XL
34-36 inch
XXL
36-38 inch
3XL
38-40 inch
Poikien Koko
Ikä
104
3-4
110-116
5-6
122-128
7-8
134-140
9-10
146-152
11-12

Bedankt voor je feedback!

Voinko valita kuvion?

Et voi valita kuukausittaisia boksereita, jotka saat postitse. Pidämme värin ja mallin salassa toimitukseen asti. Suunnittelijatiimimme luo uuden mallin joka kuukausi. Jokainen jäsen saa kyseisen kuukauden mallin postilaatikkoonsa.

Rekisteröityessäsi valitset ilmaiset bokserit mallistostamme. Voit valita bokserit printillä tai ilman. Nämä ovat Originals ja One -mallistot. Poikien koot ovat saatavilla vain Originals -mallistossa.

Jos valitset Originalsin, saat kuukausittain bokserit printillä. Jos valitset Onen, saat tavalliset bokserit joka kuukausi. Jos haluat muuttaa valintaasi myöhemmin, lue täältä, miten se tapahtuu.

Jos sinulla on useita jäsenyyksiä, saat useamman kyseisen kuukauden mallin. Haluaisitko saada enemmän boksereita kuukaudessa, muttet samaa mallia kahdesti joka kerta? Sitten voit valita sekä Originals, että One-jäsenyyden. Näin saat yhdet bokserit printillä ja yhdet ilman joka kuukausi. Ne ovat samanlaatuisia ja niillä on sama istuvuus.

Onko sinulla myös Socks-jäsenyys? Kuukausittaiset bokserisi ja sukkasi sopivat yhteen!

Bedankt voor je feedback!

Onko teillä myös tavallisia boksereita?

KYLLÄ! One -malliston boksereissa ei ole printtiä. Ne ovat yksivärisiä (sisältä ja ulkoa). Originals -boksereissa on räväkkä ja värikäs kuvio (värikkäät ulkopuolelta, valkoiset sisäpuolelta). Niissä on sama vyötärönauha.

Sopivuuden ja laadun suhteen ne ovat täsmälleen samanlaisia. Voit lukea täältä, kuinka vaihtaa Originals- ja One-jäsenyyden välillä.

Bedankt voor je feedback!

Mistä materiaalista bokserit on tehty?

Bokserimme on valmistettu 95% puuvillasta ja 5% elastaanista, mikä takaa täydellisen mukavuuden.

Bedankt voor je feedback!

Miten pesen ja kuivaan bokserini?

One -bokserit on valmistettu värillisestä kankaasta. Originals -bokserit on painettu valkoiselle kankaalle. Ensiluokkaisesra painatustekniikasta huolimatta värit voivat haalistua hieman. Joskus näin käy vain vähän ensimmäisissä pesuissa, jonka jälkeen ne pysyvät samana.

Tunnemme bokserimme parhaiten. Pese bokserit 30 asteessa, älä käytä kuivausrumpua äläkä huuhteluainetta. ON⁠ THAT ⁠ASS ⁠-bokserit ovat 95% puuvillaa ja 5% elastaania. Puuvillalla on taipumus kutistua ja haalistua korkeissa lämpötiloissa. Myös kankaan ja vyötärönauhan elastisuus kuluu nopeammin. Suosittelemme käyttämään hyvää väripesuainetta optimaalisen värin säilyttämiseksi.

Bedankt voor je feedback!

Where are the boxer shorts made?

Bokseriemme mallit on suunniteltu toimistoissamme, meillä on oma suunnittelijatiimi vartavasten tähän.

Bokserit valmistetaan Kiinassa hyvissä työolosuhteissa. Tehtaallamme on asianmukaiset sertifikaatit, kuten BSCI-sertifikaatti.

Lue lisää tästä.

Bedankt voor je feedback!