Boksershorts

Er den første boksershortsen gratis?

For å gjøre en lang historie kort: Ja!

Vi vil la deg se og kjenne at du tar det beste valget. Så overbeviste er vi! 

Bedankt voor je feedback!

Har dere en størrelsestabell?

ON THAT ASS-boksershorts har en egen og unik passform. Det er viktig at du velger korrekt størrelse, så boksershortsen er så komfortabel som mulig.

Og når du velger korrekt størrelse blir også boksershortsens levetid mange ganger lengre. Hvis du velger feil størrelse er sjansen for slitasje (inkludert hull og løse sømmer) større.

Er du usikker på størrelsen din, velg den største av de to du tviler mellom.

Men-størrelser
Midje
XS
26-28 inch
S
28-30 inch
M
30-32 inch
L
32-34 inch
XL
34-36 inch
XXL
36-38 inch
3XL
38-40 inch
Boys-størrelser
Alder
104
3-4
110-116
5-6
122-128
7-8
134-140
9-10
146-152
11-12

Bedankt voor je feedback!

Kan jeg velge et design selv?

Du kan ikke velge den månedlige boksershortsen som leveres i postkassa di. Fargen og designet er hemmelig frem til leveransetidspunktet. Vårt eget designerteam lager et nytt design hver eneste måned. Det designet får alle medlemmene i postkassa den måneden.

Når du melder deg inn får du en gratis boksershorts fra kolleksjonen vår. Du kan velge mellom en boksershorts med trykk eller en boksershorts uten trykk. Dette er Originals- eller One-boksershortsene. Boys-størrelsene er kun tilgjengelig i Originals-versjonen.

Hvis du velger Originals så mottar du en boksershorts med trykk hver måned. Hvis du velger One så mottar du en ensfarget boksershorts hver måned. 

Hvis du har flere medlemskap mottar du flere eksemplarer av den månedens design. Vil du gjerne motta flere boksershorts per måned, men ikke flere av samme design? Da kan du velge et Originals- og et One-medlemskap. Da får du en boksershorts med trykk og en uten hver måned. De holder samme kvalitet og har samme passform.

Har du også et Socks-medlemskap? Da matcher dine månedlige boksershorts og Socks!

Bedankt voor je feedback!

Har dere også ensfargede boksershorts?

JA! One-boksershortsene har ikke trykk. De består av én grunnfarge (på både inn- og utsiden). Originals-boksershortsene kjennetegnes av sine slående og utfordrende trykk (farge på utsiden, hvit på innsiden). De har samme linning.

Når det gjelder passform og kvalitet er de helt identiske. 

Bedankt voor je feedback!

Hva slags materiale lages boksershortsene av?

Våre boksershorts lages av 95 % bomull og 5 % elastan, noe som sikrer en fantastisk komfort.

Bedankt voor je feedback!

Hvordan vasker og tørker jeg boksershortsen min?

One-boksershortsene er laget av farget stoff. Mønstrene på Originals-boksershortsene trykkes på hvitt stoff. Til tross for de beste trykketeknikkene kan fargene bli svakere over tid. Noen ganger blir fargene litt svakere når de vaskes de første gangene, før de deretter forblir konstant.

Vi kjenner våre boksershorts best. Vask boksershortsen på 30 grader, ikke bruk tørketrommel eller tøymykner. ON THAT ASS-boksershorts er laget av 95 % bomull og 5 % elastan. Bomull har en tendens til å krympe og falme i fargen ved høye temperaturer. Strikken i stoffet og linningen slites også raskere. Vi anbefaler også at du bruker et fargevaskemiddel av god kvalitet for at fargene skal vare så lenge som mulig.

Bedankt voor je feedback!

Hvor lages boksershortsene?

Trykket på boksershortsene designes på kontoret vårt. Vi har vårt eget team med designere som jobber med dette.

Produksjonen av boksershortsene våre foregår i Kina, under gode arbeidsforhold. Produsenten vår har alle de nødvendige sertifikatene, blant annet et BSCI-sertifikat.

Bedankt voor je feedback!