Ekstra

Miten luon ylimääräisen jäsenyyden?

Haluatko saada useita boksereita kuukaudessa? Vai haluatko yhteensopivan Socks-jäsenyyden? Onpa mukavaa! Tiesitkö, että saat 10€ ylimääräistä ostospistettä lisätessäsi ylimääräisen bokserijäsenyyden? Näin säästät kanta-asiakasverkkokaupan eksklusiivisia ON⁠ THAT ⁠ASS -tuotteita varten entistä nopeammin! Lue täältä, miten voit helposti lisätä yhden tai useamman ylimääräisen jäsenyyden tilillesi:

  1. Kirjaudu tilillesi tästä
  2. Valitse 'Jäsenyydet'
  3. Klikkaa 'Lisää jäsen'
  4. Valitse Original, One, Boys tai Socks
  5. Täytä kaikki, me teemme loput!

Kuukausimaksu suoritetaan liittyessäsi linkittämällä maksutavalla. Lisäjäsenet eivät saa ilmaisia boksereita, tämä koskee vain uusia tilejä. Ensimmäiset sukat ovat ilmaisia. Lue ehdot täältä.

Voit myös tilata ylimääräisiä jäsenyystoimituksia toiseen osoitteeseen. Tämä on erityisen mukavsaa, jos haluat antaa jäsenyyden lahjana.

Jokainen jäsen saa kuukauden mallin, joten jos sinulla on useita jäsenyyksiä, saat useam kappaleen kuukauden mallia. Voit valita printillisten ja tavallisten boksereiden välillä luomalla ylimääräisen Originals-jäsenyyden tai ylimääräisen One-jäsenyyden.

Kaikki kuukausittaiset toimitukset toimitetaan samoihin aikoihin. Ne lähetetään erillisinä paketteina, joten ne voivat saapua erikseen eri päivinä. Etkö ole saanut kuukausittaista toimitustasi tai osaa siitä 23. päivään mennessä? Pyydä uutta nopeasti ja helposti tästä.

Bedankt voor je feedback!

Voinko ostaa ylimääräisiä boksereita tai sukkia?

ON ⁠THAT ⁠ASS ei ole verkkokauppaa, josta voi tilata ylimääräisiä tai vanhoja malleja boksereita ja/tai sukkia. Bokserit ja sukat ovat saatavilla ainoastaan jäsenyytemme kautta. Lupaamme, että upeita malleja on tulossa.

Voit luoda jopa 5 ylimääräistä jäsenyyttä tilillesi saadaksesi enemmän boksereita kuukaudessa. Voit valita Originals- ja One -malliston välillä. Yhteensopivia sukkia on myös saatavilla!

Bedankt voor je feedback!

Voinko antaa ON ⁠THAT ⁠ASS-tilauksen lahjaksi?

Onpa mukavaa, että haluat antaa ON⁠ THAT ⁠ASS-jäsenyyden lahjaksi! Voit luoda tilin ja antaa jäsenyyden lahjaksi. Näin se tapahtuu:

  1. Luo tili
  2. Täytä tiedot
  3. Yhdistä maksutapasi
  4. Me hoidamme loput!

Haluatko, että ilmaiset bokserit toimitetaan omaan osoitteeseesi, jotta voit antaa ne henkilökohtaisesti? Syötä sitten oma osoitteesi rekisteröityessäsi ja vaihda se myöhemmin vastaanottajan osoitteeseen.
Päätä, kuinka kauan tahdot olla mukana. Haluaisitko antaa tietyn määrän kuukausia jäsenyyttä lahjaksi? Voit jo asettaa jäsenyyden päättymään valitsemassasi kuussa.
Näin sinun ei tarvitse miettiä sitä myöhemmin.

Onko sinulla jo tili? Lisää sitten ylimääräinen jäsenyys tilillesi nopeasti ja helposti.

Tiedämme, että tämä on paras lahja ikinä!

Bedankt voor je feedback!