Endringer

Hvordan endrer jeg størrelsen min?

Det er kjempelett å endre størrelsen din. Du fikser det raskt og enkelt via kontoen din. Og du får en e-post-bekreftelse på endringen med en gang.

Hvis du endrer størrelsen før den 19. i måneden, vil du motta den nye størrelsen allerede måneden etter. Hvis du gjør det etter denne datoen vil neste leveranse være i den gamle størrelsen. Hvis du ikke åpner emballasjen kan du bytte den kostnadsfritt via en returforespørsel. 

 1. Logg inn på kontoen din her,
 2. Velg «Medlemskap»
 3. Velg «boksershorts» eller «Socks»,
 4. Endre størrelsen din,
 5. Lagre valget ditt, vi tar oss av resten!

Bedankt voor je feedback!

Hvordan endrer jeg adressen min?

Det er kjempelett å endre adressen din. Du fikser det raskt og enkelt via kontoen din. Og du får en e-post-bekreftelse på endringen med en gang.

Hvis du endrer adressen din før den 1. i måneden, kan du være sikker på at de neste leveransene leveres på den nye adressen din. Hvis du gjør det etter denne datoen vil neste leveranse skje til den gamle adressen din. Denne kan kostnadsfritt sendes som «retur avsender» til oss. Vi sender den deretter kostnadsfritt til den nye adressen din.

Tenk på at hvis du har flere medlemskap i kontoen din, så må adressene for hvert medlemskap det gjelder endres hver for seg.

 1. Logg inn på kontoen din her,
 2. Velg «Medlemskap»
 3. Velg «Adresseopplysninger»,
 4. Endre adressen din,
 5. Lagre valget ditt, vi tar oss av resten!

Bedankt voor je feedback!

Hvordan endrer jeg betalingsopplysningene mine?

Det er kjempelett å endre betalingsopplysningene dine. Du fikser det raskt og enkelt via kontoen din. Denne verifiseringsbetalingen blir refundert til deg i løpet av et par dager.

 1. Logg inn på kontoen din her,
 2. Velg «Mine opplysninger»,
 3. Klikk på «Betalingsopplysninger»,
 4. Knytt den nye betalingsmetoden til kontoen din.

Får du beskjed om at det ikke fungerer å endre eller legge til betalingsopplysningene dine? Dette kan skyldes at betalingsopplysningene dine allerede er kjent hos oss, og at du allerede har opprettet en konto hos oss. Du kan kun opprette en konto én gang med IBAN-nummeret ditt.

Bedankt voor je feedback!

Hvordan bytter jeg mellom Originals og One?

Vi har to boksershortsstiler, Originals og One. Ved innmelding velger du en av disse. Ønsker du å bytte stil underveis? Det er kjempelett å endre dette. Du fikser det raskt og enkelt via kontoen din. Og du får en e-post-bekreftelse på endringen med en gang.

Hvis du endrer stilen før den 19. i måneden, vil du motta ditt nye valg allerede måneden etter. Hvis du gjør det etter denne datoen vil neste leveranse være i den gamle stilen. Hvis du ikke åpner emballasjen kan du bytte den kostnadsfritt via en returforespørsel. Les her hvordan du går frem.

 1. Logg inn på kontoen din her,
 2. Velg «Medlemskap»
 3. Velg «Boksershorts»
 4. Velg «Originals» eller «One»,
 5. Lagre valget ditt, vi tar oss av resten!

Bedankt voor je feedback!

Hvordan melder jeg meg av nyhetsbrevet?

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Da kan du enkelt melde deg av disse nederst i nyhetsbrevene våre.

Da kommer du ikke lenger til å motta tilbud og kampanjer fra oss per e-post. Du kan ikke melde deg av e-poster som følger av et aktivt medlemskap, som f.eks. betalingspåminnelser.

Bedankt voor je feedback!

Hvordan sletter jeg opplysningene mine?

Hvis du vil at opplysningene dine permanent skal fjernes fra systemet vårt, må du være oppmerksom på at du ikke lenger kan være medlem i ON THAT ASS med disse opplysningene. Vi kobler opplysningene dine fra kontoen og beholder kun de opplysningene som er beskrevet i vår personvernerklæring. Du kan også velge å midlertidig pause eller stoppe kontoen din, slik at du kan bli med igjen på et senere tidspunkt.

For å sende inn en henvendelse om sletting av opplysningene dine, vennligst kontakt vår kundeservice.

Betingelser for å slette opplysningene dine:

 • Du kan ikke ha noen utestående betalinger,
 • Kontoen din må være sagt opp,
 • Du må ha mottatt den siste leveransen din. Har du ikke mottatt leveransen din ennå? Da løser vi gjerne dette, klikk i så fall her.

Bedankt voor je feedback!