Hvordan fungerer det?

Hvordan fungerer ON THAT ASS?

ON THAT ASS tilbyr et unikt boksershortsmedlemskap. Hver måned leverer vi en boksershorts av toppkvalitet med et splitter nytt design i postkassa di, for kun 125 kroner per måned.

Når du melder deg inn i ON THAT ASS, kan du velge en gratis boksershorts fra vår tøffe kolleksjon. Hvorfor? Fordi vi vil la deg se og kjenne at du tar det beste valget. Deretter leverer vi et nytt design hver eneste måned. Det designet kan du ikke velge, det er nemlig en overraskelse. Men du kommer ikke til å bli skuffet!

Du kan også registrere deg for et Socks-medlemskap. For 57 kroner ekstra per måned mottar du et par matchende sokker hver måned. Visste du forresten at du også får det første Socks-paret ditt gratis?

Bedankt voor je feedback!

Hvordan fungerer medlemskapet?

ON THAT ASS tilbyr et unikt boksershortsmedlemskap. Du får en boksershorts i toppkvalitet i postkassa di hjemme, hver eneste måned. Dette er tøffe boksershorts med overraskende trykk, som kan kombineres med matchende Socks.

Når du melder deg inn får du en gratis boksershorts fra oss som du kan teste ut. Velg mellom Originals, One eller Boys boksershorts. Vi gir deg 10 dager til å teste ut boksershortsen, helt uforpliktende. Så overbeviste er vi!

Opprett en konto og velg det designet du ønsker på den gratis boksershortsen du får. Du må være 18 år eller eldre for å opprette en konto hos ON THAT ASS. Knytt betalingsopplysningene dine til kontoen din med en verifiseringsbetaling. Dette er for å unngå svindel og med dette gir du også tillatelse til månedlig automatisk kontotrekk. Det vil ikke bli trukket penger i prøveperioden.

Prøveperioden starter etter at du har fullført registreringen din. Du mottar en e-post-bekreftelse om dette med all informasjonen du trenger. Fikk du ikke e-posten? Kontroller at du har oppgitt riktig e-postadresse, og ta også en titt i spam-postkassen din. Hvis ikke kommer du til å gå glipp av viktig informasjon om medlemskapet ditt.

Den gratis boksershortsen blir levert innen 4 virkedager, du har derfor rikelig med tid til å teste ut boksershortsen. Vil du likevel ikke bli medlem etter disse 4 dagene? Da kan du si opp med en gang i prøveperioden, uten forpliktelser. Og du kan beholde den gratis boksershortsen. Blir du værende hos oss etter prøveperioden? Da begynner medlemskapet ditt. Gratulerer! Du kommer nå til å motta en ny boksershorts månedlig.

Hver måned har vi et splitter nytt design. Dette designet får du hjem i postkassen. Du kan altså ikke velge den månedlige boksershortsen din selv. Hvis du har flere medlemskap mottar du flere eksemplarer av månedens design.

Så snart prøveperioden er avsluttet blir medlemskapet ditt aktivt, og de månedlige betalingene begynner. Disse uføres hver måned rundt den 23.. Boksershortsen din leveres påfølgende måned mellom den 17. og den 23.. Men boksershorts (Originals og One) koster 125 kroner per måned og Boys boksershorts koster 114 kroner per måned. De månedlige trekkene utføres alltid rundt den 23. hver måned. Du betaler for medlemskapet måneden før, og du kan enkelt si opp medlemskapet hver måned.

Visste du forresten at du også får det første Socks-paret ditt gratis? Disse sokkene matcher den månedlige boksershortsen. 

Bedankt voor je feedback!

Hvordan fungerer et Socks-medlemskap?

ON THAT ASS tilbyr også et unikt Socks-medlemskap. Få et par Socks av toppkvalitet hver eneste måned, disse sokkene matcher månedens boksershorts. Du kan enkelt legge til et Socks-medlemskap via kontoen din.

Det første paret Socks du mottar er også helt gratis. Du mottar sokkeparet innen 4 virkedager etter at du har lagt til Socks-medlemskapet ditt. Socks-medlemskap har ikke en prøveperiode, et Socks-medlemskap er aktivt med en gang.

Merk: Hvis du aktiverer et 2. sokkemedlemskap (Regular eller Sneaker), vil du ha et aktivt sokkemedlemskap med en gang. Ditt første par vil da ikke være gratis.

Med et inaktivt boksershorts-medlemskap (eller i prøveperioden) betaler du full pris for et Socks-medlemskap. Så snart boksershorts-medlemskapet ditt er aktivt, får du en fin rabatt og betaler kun 57 kroner per måned for Socks. Hvis du ikke har et boksershortsmedlemskap så betaler du alltid 103 kroner per måned for Socks.

Socks er tilgjengelig i samlestørrelsene 39-42 og 43-46. Vi har ikke Socks i Boys-størrelser.

Dine Socks leveres månedlig mellom den 17. og den 23. i måneden. De månedlige trekkene utføres alltid rundt den 23. hver måned. Du betaler også måneden før for Socks-medlemskapet, og du kan enkelt si opp medlemskapet ditt hver måned.

Alle pakker sedens separat. Er det fremdeles noe som ikke har kommet frem etter den 23. i måneden?

Bedankt voor je feedback!

Hvordan fungerer den gratis prøveperioden?

Den gratis prøveperioden gjelder for nyregistreringer og gjelder ikke for ekstra medlemskap eller Socks-medlemskap.

Vi er så sikre på konseptet til ON THAT ASS, at vi vil gi deg en gratis boksershorts med en uforpliktende prøveperiode på 10 dager. Det vil ikke bli trukket penger fra kontoen din før etter den 10-dagers prøveperioden.

Velg din gratis boksershorts og få den hjem i postkassa di innen 4 virkedager. Etter disse 4 dagene kan du eventuelt gjøre endringer, som størrelsen, adressen eller statusen til medlemskapet ditt.

Du har nok tid til å teste ut boksershortsen helt uforpliktende. Velger du å ikke bli med oss videre? Da kan du si opp med en gang i løpet av de neste 6 dagene av medlemskapet, uten forpliktelser. Hvis du ikke gjør det så begynner det månedlige medlemskapet ditt å løpe. Gratulerer!

I et ekstra eller aktivt medlemskap har du ingen prøveperiode. Dette gjelder også for et Socks-medlemskap. Disse medlemskapene er aktive med en gang. Vi har også en oppsigelsestid.

Ved verifiseringen av betalingsopplysningene dine samtykker du også i det månedlige trekket. Det vil ikke bli trukket penger i prøveperioden. Etter prøveperioden trekker vi pengene fra kontoen din hver måned rundt den 23., og vi leverer pakkene dine måneden etterpå, mellom den 17. og den 23..

Du kommer til å få flere e-poster fra oss om medlemskapet ditt, før prøveperioden din utløper. Har du ikke fått e-post fra oss? Kontroller at du har oppgitt riktig e-postadresse, og ta også en titt i spam-postkassen din. Hvis ikke kommer du til å gå glipp av viktig informasjon om medlemskapet ditt.

Bedankt voor je feedback!

Er den første boksershortsen min virkelig helt gratis?

For å gjøre en lang historie kort: Ja!

Vi vil la deg se og kjenne at du tar det beste valget. Så overbeviste er vi! Les hvordan dette fungerer her.

Visste du forresten at du også får det første Socks-paret ditt gratis? Les alt om vilkårene for et Socks-medlemskap her.

Bedankt voor je feedback!

Er det første Socks-paret mitt virkelig helt gratis?

Ja, det første paret Socks er også gratis. Vi vil la deg se og kjenne at du tar det beste valget. Så overbeviste er vi!

Socks koster 57 kroner per måned med et aktivt boksershortsmedlemskap. Hvis du har et inaktivt boksershorts-medlemskap, eller et boksershorts-medlemskap som er i prøveperioden, da koster Socks 103 kroner per måned.

Bedankt voor je feedback!

Kan jeg velge designet selv?

Du kan ikke velge designet eller fargen på den månedlige boksershortsen som leveres i postkassa di. Vårt eget designerteam lager et nytt design hver eneste måned. Det designet får alle medlemmene i postkassa den måneden. Fargen og designet er hemmelig frem til leveransetidspunktet.

Når du melder deg inn får du en gratis boksershorts fra kolleksjonen vår. Du kan velge mellom en boksershorts med trykk eller en boksershorts uten trykk. Dette er Originals- eller One-boksershortsene. Boys-størrelsene er kun tilgjengelig i Originals-versjonen.

Hvis du velger Originals så mottar du en boksershorts med trykk hver måned. Hvis du velger One så mottar du en ensfarget boksershorts hver måned. 

Hvis du har flere medlemskap mottar du flere eksemplarer av den månedens design. Vil du gjerne motta flere boksershorts per måned, men ikke flere av samme design? Da kan du velge et Originals- og et One-medlemskap. Da får du en boksershorts med trykk og en uten hver måned. De holder samme kvalitet og har samme passform.

Har du også et Socks-medlemskap? Da matcher dine månedlige boksershorts og Socks!

Bedankt voor je feedback!