Kampagner

Sign-up DEAL 1+1

Begin: 24-11 00:01
Einde: 28-11 23:59

1. Hvad betyder 1+1 tilbuddet helt præcist?
Når du tilmelder dig 1+1 tilbuddet, giver vi dig ikke ét, men to par boksershorts gratis! Hvorfor? Fordi vi gerne vil vise dig, hvor god vores kvalitet og design virkelig er.
Du vælger selv dit første par gratis boxershorts, når du tilmelder dig på hjemmesiden. De bliver sendt til dig med det samme, og du kan forvente at få dem i din postkasse inden for 7 hverdage.
Når din 14-dages prøveperiode er udløbet, og du fortsat er medlem, starter dit medlemskab.  


2. Hvor længe gælder min gratis prøveperiode?
Fra det øjeblik du har registreret dig, starter din gratis 14-dages prøveperiode. Inden for 7 dage vil du modtage dine første gratis boksershorts.
Efter disse første dage kan du også foretage eventuelle ændringer på din konto. Er du helt overbevist? Så behøver du ikke at gøre noget som helst. Når din gratis prøveperiode er udløbet, fortsætter du automatisk med det månedlige medlemskab.
Er du ikke helt overbevist? Inden for den 14-dages prøveperiode kan du straks sætte dit medlemskab på pause eller opsige det. Hvis du sætter dit medlemskab på pause eller opsiger det i prøveperioden, vil du ikke være omfattet af betalingen for maj måned, og du vil derfor ikke være berettiget til det andet par gratis boksershorts.


3. Hvornår får jeg mine (gratis) boksershorts?
Du vælger dit første par gratis boksershorts, når du registrerer dig på hjemmesiden. De bliver sendt til dig med det samme og kan forventes at være i din postkasse inden for 7 hverdage.
Dit andet par gratis boksershorts sendes til dig efter din første betaling. 
Fra dette øjeblik vil du automatisk blive medlem af vores månedlige medlemskab. Du betaler altid for måneden på forhånd. Så din første betaling i september er for oktober-leveringen. Du vil derefter modtage det nyeste design i din postkasse hver tredje uge i måneden.


4. Hvordan kan jeg vide, at jeg har benyttet mig af 1+1 tilbuddet?
Du vil modtage en bekræftelse pr. e-mail, når din registrering er gennemført, som indeholder alle oplysninger om, hvordan ON THAT ASS fungerer. Under registreringsprocessen opretter du en konto på vores hjemmeside. På denne konto finder du alle de oplysninger, du har brug for. Under "ordrer" vil du se dit første gratis par boksershorts.
Det andet par gratis boksershorts bliver oprettet efter din første betaling.


5. Hvorfor kan jeg ikke se min anden gratis ordre på min konto?
Som nævnt vil vi forberede din anden ordre efter din første betaling. Så snart denne betaling er foretaget, vil dit andet gratis par boksershorts (sammen med det nyeste månedlige design) være synlige på din konto. Leveringen af disse to par boksershorts vil ske mellem den 17. og 23.


6. Hvor ofte kan jeg benytte 1+1 tilbuddet?
Bemærk venligst, at du ikke får gratis boksershorts, når du opretter et ekstra medlemskab.
Du kan kun benytte 1+1 tilbuddet én gang. Dette gælder kun for en helt ny konto med unikke oplysninger.
Du kan naturligvis altid oprette et ekstra medlemskab på din konto under "Medlemskab".


7. Jeg har annulleret min gratis prøveperiode, hvorfor får jeg ikke endnu et par gratis boksershorts?
Hvis du beslutter dig for at opsige dit medlemskab i løbet af prøveperioden, er det ikke noget problem, vi sætter dit medlemskab på pause med det samme. 1+1 tilbuddet vil ikke være gældende for dig.
Det betyder, at du ikke vil modtage flere betalinger eller leverancer.


8. Hvorfor kan jeg ikke benytte 1+1 tilbuddet som medlem?
Som medlem af ON THAT THAT ASS kan du ikke benytte i 1+1 tilbuddet. Dette er en kampagne for nye medlemmer, der opretter en konto hos os for første gang.
For vores eksisterende medlemmer har vi regelmæssigt eksklusive tilbud og chancer for at vinde ekstra merchandise. Hold øje med din konto og vores sociale mediekanaler for at deltage.


9. Er sokkerne også en del af 1+1 tilbuddet?
Nej, sokkerne er ikke en del af 1+1 tilbuddet. Det gælder kun for vores boksershorts.

Bedankt voor je feedback!