Kampanjat

Rekisteröitymistarjous 1+1

Tämä kampanja on voimassa:

Alkaa: 12-04 00:01
Päättyy: 25-04 23:59

Ensimmäinen toimitus: välittömästi
Ensimmäinen maksu: noin 27. 
Ensimmäinen maksettu toimitus: 17. ja 23. 
Toinen ilmainen toimitus : 17. ja 23. 

1. Mikä on 1+1 Tarjous?
Rekisteröityessäsi 1+1 Tarjouksen aikana emme annamme sinulle yksiä, vaan kahdet bokserit ilmaiseksi! Miksi? Haluamme, että näet ja koet tekeväsi parhaan valinnan. Sekä kiittääksemme sinua ON ⁠THAT ⁠ASS:n jäsenyydestä. Tämä kampanja on tarkoitettu vain niille, jotka pysyvät jäseninä kokeilujakson jälkeen!

Jokainen ON⁠ THAT ⁠ASS:lle rekisteröityvä henkilö saa ilmaisen parin boksereita. Tässä kampanjassa saat toisen parin ilmaisia boksereita heti, kun pysyt jäsenenä kokeilujakson jälkeen.

2. Milloin saan (ilmaiset) bokserit?
Saat ilmaiset bokserit 7 työpäivän kuluessa. Kun kokeilujakso on ohi ja olet edelleen mukana, palkitsemme sinut toisella parilla ilmaiseksi. Jos päätät peruuttaa kokeilujakson aikana, toisen ilmaisen bokseriparin lähetys ei ole enää voimassa. Jos pysyt jäsenenä kokeilujakson jälkeen, kuukausimaksusi ja toimituksesi alkavat. Saat ylimääräiset ilmaiset bokserit samaan aikaan kuin ensimmäisen maksetun toimituksen.

3. Voinko valita ilmaiset bokserit?
Valitset ensimmäisen ilmaisen bokseriparin rekisteröitymisen yhteydessä. Toinen ilmainen bokseripari on satunnaisesti valittu malli vanhemmasta mallistostamme. Toinen pari boksereita voi siis olla sama malli, jonka sait ensimmäisen ilmaisen toimituksen yhteydessä. Nämä Mysteeribokserit valitaan ja lähetetään satunnaisesti, emme voi vaihtaa niitä.

4. Kuinka usein voin osallistua 1+1 Tarjoukseen?
Et saa ilmaisia boksereita luodessasi ylimääräisen jäsenyyden. Voit osallistua 1+1 Tarjoukseen vain kerran. Tämä koskee vain täysin uutta tiliä, jolla on ainutlaatuiset käyttäjätiedot.

5. Peruin ilmaisen kokeilujakson aikana, miksi en saa toista paria ilmaisia boksereita?
Palkitsemme sinut toisella ilmaisella parilla kun kokeilujakso on ohi ja olet edelleen mukana. Jos päätät peruuttaa kokeilujakson aikana, toisen ilmaisen bokseriparin lähetys ei ole enää voimassa. Toinen ilmainen pari boksereita ovat vain henkilöille, jotka pysyvät jäseninä.

6. Sisältyvätkö myös sukat 1+1⁠ Tarjoukseen?
Sukat eivät sisälly 1+1 Tarjoukseen. Se koskee vain boksereita.

7. Mitä seuraavaksi tapahtuu?
Tästä lähtien maksat joka kuukausi 27. päivän aikoihin. Jos päätät peruuttaa jäsenyytesi kokeilujakson aikana, ei hätää, jäsenyytesi poistetaan välittömästi. 1+1-Tarjous päättyy sinulle. Tämän seurauksena et saa mitään maksuja tai toimituksia. Jos pysyt jäsenenä, maksat tästä lähtien joka kuukauden 27. päivän aikoihin ja seuraavan kuukauden 17. ja 23. päivän välillä toimitamme upouuden parin uusinta mallia boksereitamme. Ensimmäisen maksetun toimituksen yhteydessä sinulle saapuu ylimääräinen paketti. Paketit lähetetään erillisinä, joten ne saapuvat myös erikseen postissa. Jäsenyytesi jatkuu, kunnes peruutat sen.

Bedankt voor je feedback!