Kampanjer

Sign-up DEAL 1+1

Start: 24-11 00:01
Slut: 28-11 23:59

1. Vad betyder 1 + 1 Deal exakt?
När du registrerar dig för 1 + 1 Deal ger vi dig inte ett utan två par boxershorts gratis! Varför? För att vi vill visa dig hur bra vår kvalitet och design verkligen är.
Du väljer ditt första gratis par boxershorts när du registrerar dig på webbplatsen. De kommer att skickas till dig omedelbart och du kan förvänta dig dem i din brevlåda inom 7 arbetsdagar.
När provperioden på 14 dagar har passerat, och du förblir medlem, kommer ditt medlemskap att börja. 

2. Tills när löper min gratis provperiod?
Från det ögonblick du har lyckats registrera, startar din kostnadsfria 14-dagars provperiod. Inom 7 dagar får du dina första gratis boxershorts.
Efter dessa första dagar kan du även göra eventuella ändringar i ditt konto.
Är du helt övertygad? Då behöver du inte göra någonting. När din kostnadsfria provperiod är över går du automatiskt med i det månatliga medlemskapet. Och du kommer att få din andra gratis boxershorts kort efter betalning från vecka 46.

Inte helt övertygad? Inom 14-dagars provperioden kan du omedelbart pausa eller avsluta ditt medlemskap. Om du pausar eller säger upp ditt medlemskap under provperioden kommer du inte att inkluderas i majbetalningen och kommer därför inte att ha rätt till det andra paret gratis boxershorts.

3. När får jag mina (gratis) boxershorts?
Du väljer ditt första gratis par boxershorts när du registrerar dig på webbplatsen. De kommer att skickas till dig omedelbart och du kan förvänta dig dem i din brevlåda inom 7 arbetsdagar.
Det andra paret gratis boxershorts kommer att skickas till dig efter din första betalning. Från och med detta ögonblick kommer du automatiskt att gå med i vårt månatliga medlemskap. Du betalar alltid för månaden i förskott. Du får då den senaste designen i din brevlåda var tredje vecka i månaden.


4. Hur vet jag att jag har deltagit i 1 + 1 Deal?
Du kommer att få en e-postbekräftelse efter att din registrering har behandlats och som innehåller all information om hur ON THAT ASS fungerar. Under registreringsprocessen skapar du ett konto på vår webbplats. I detta konto hittar du all information du behöver. Vid 'beställningar' ser du dina första par gratis boxershorts.
Det andra gratis paret boxershorts kommer att skapas efter din första betalning.


5. Varför kan jag inte se min andra kostnadsfria beställning på mitt konto?
Som nämnts förbereder vi din andra beställning efter din första betalning.  Så snart denna betalning har gjorts kommer ditt andra gratis par boxershorts (tillsammans med den senaste månatliga designen) att synas på ditt konto. Leveransen av dessa två boxershorts kommer att ske mellan 17 och 23.


6. Hur ofta kan jag delta i 1 + 1 Deal?
Observera att du inte får gratis boxershorts när du skapar ett extra medlemskap.
Du kan bara delta en gång i 1 + 1 Deal. Detta är endast giltigt för ett helt nytt konto, med unika data.
Självklart kan du alltid skapa ett extra medlemskap på ditt konto under rubriken 'Medlemskap'.


7. Jag avbröt min gratis provperiod, varför får jag inte ett andra par gratis boxershorts?
Om du bestämmer dig för att avbryta ditt medlemskap under provperioden, inga problem, vi sätter ditt medlemskap som inaktivt omedelbart. 1+1-erbjudandet gäller inte för dig.
Det betyder att du inte kommer att få fler betalningar eller leveranser.


8. Varför kan jag inte delta i 1+ 1 Deal som medlem?
Som medlem i ON THAT ASS kan du inte delta i 1 + 1 Deal. Detta är en kampanj för nya medlemmar som skapar ett konto hos oss för första gången.
För våra befintliga medlemmar har vi regelbundet exklusiva erbjudanden och chanser att vinna extra varor. Håll ett öga på ditt konto och våra sociala kanaler för att delta.

9. Är strumporna också en del av 1+1 Deal?
Nej, strumporna är inte en del av 1+1Deal. Detta gäller endast för våra boxershorts.

10. Jag registrerade mig precis innan den här åtgärden startade, har jag inte rätt till det här erbjudandet nu?
Vad trevligt att du gått med oss på ON THAT ASS! Du missade just den här affären, eftersom den bara var giltig från torsdag den 29 September till den 2 Oktober.
Men du kommer också att få dina första gratis boxershorts. För befintliga kunder har vi också regelbundet roliga kampanjer, så håll utkik i din inkorg och våra sociala kanaler!

Bedankt voor je feedback!