Kampanjer

Sign-up DEAL 1+1

1. Hva innebærer 1+1-Dealen?
Hvis du melder deg inn under 1+1-Dealen får du ikke bare én, men to gratis boksershorts av oss! Hvorfor? Fordi vi vil la deg se og kjenne at du tar det beste valget. Og for å takke deg for at du er og blir ON THAT ASS-medlem. Denne kampanjen gjelder nemlig kun for den som fortsatt er medlem etter prøveperioden!

Alle som melder seg inn i ON THAT ASS får en gratis boksershorts. Med denne kampanjen mottar du en 2. gratis boksershorts så snart du er blitt medlem etter prøveperioden.

2. Når får jeg (den gratis) boksershortsen min?
Du får den første gratis boksershortsen din i løpet av 7 virkedager. Hvis du fremdeles blir hos oss etter at prøveperioden er over, belønner vi deg med et gratis par til. Hvis du bestemmer deg for å avslutte medlemskapet i prøveperioden, kanselleres den andre gratis boksershortsen. Hvis du fortsetter å være medlem etter prøveperioden, vil de månedlige betalingene og leveringene starte. Du mottar den ekstra gratis boksershortsen sammen med den første betalte leveransen din.

3. Kan jeg velge den gratis boksershortsen min?
Den første gratis boksershortsen din velger du selv når du melder deg inn. Den andre gratis boksershortsen er et tilfeldig valgt design, fra vår tidligere kolleksjon. Det kan derfor skje at den andre boksershortsen har samme design som den første gratis boksershortsen du mottok. Denne Mystery-boksershortsen velges ut og sendes helt tilfeldig, og du kan ikke bytte den.

4. Hvor ofte kan jeg benytte meg av 1+1-Dealen?
Når du oppretter et ekstra medlemskap får du ikke en gratis boksershorts. Du kan derfor kun benytte deg én gang av 1+1-Dealen. Denne kampanjen gjelder kun for en helt ny konto, med unike opplysninger.

5. Jeg sa opp medlemskapet i den gratis prøveperioden min, hvorfor får jeg ikke en andre gratis boksershorts?
Hvis du fremdeles er medlem hos oss etter at prøveperioden er over, belønner vi deg med en andre gratis boksershorts. Hvis du bestemmer deg for å avslutte medlemskapet i prøveperioden, kanselleres den andre gratis boksershortsen. Den andre gratis boksershortsen er nemlig kun for de som fortsetter å være medlem.

6. Gjelder 1+1-Dealen også for Socks?
Nei, 1+1-Dealen gjelder ikke for Socks. Den gjelder kun for boksershorts.

7. Hva skjer videre?
Fra og med nå betaler du rundt den 23. hver måned. Det er ikke noe problem hvis du bestemmer deg for å si opp medlemskapet ditt i prøveperioden, da kan du bare sette medlemskapet ditt som inaktivt med en gang. 1+1-Dealen gjelder dermed ikke lenger for deg. Du vil ikke lenger betale og motta leveranser. Hvis du fortsetter å være medlem, betaler du fra og med nå hver måned rundt den 23.. Måneden etterpå leverer vi en splitter ny boksershorts med det aller siste designet til deg, mellom den 17. og den 23.. Du får altså en ekstra pakke i postkassen sammen med den første betalte leveransen din. Pakkene sendes hver for seg, og kommer dermed også til å leveres hver for seg i postkassen din. Du har nå et løpende abonnement frem til du sier opp.

Bedankt voor je feedback!