Maksut

Mitä ON ⁠THAT ⁠ASS-jäsenyys maksaa?

Miesten bokserijäsenyys (Originals tai One) maksaa 10,99 € kuukaudessa ja poikien bokserijäsenyys maksaa 9,99 € kuukaudessa.

Yhteensopiva Socks-jäsenyys maksaa 5,99 € kuukaudessa aktiivisen bokserijäsenyyden yhteydessä. Ilman aktiivista bokserijäsenyyttä se maksaa 9,99 € kuukaudessa.

Tiesitkö, että saat 10€ ylimääräistä ostospistettä lisätessäsi ylimääräisen bokserijäsenyyden? Näin säästät kanta-asiakasverkkokaupan eksklusiivisia ON⁠ THAT ⁠ASS -tuotteita varten entistä nopeammin.

Et maksa toimituskuluja ilmaisista ja/tai kuukausittaisista toimituksista.

Bedankt voor je feedback!

Miksi maksan vahvistusmaksun?

Rekisteröitymisen yhteydessä pyydämme sinua yhdistämään maksutietosi tiliisi. Maksat luottokortin liittämisestä 1€, PayPalin liittäminen on ilmaista. Emme hyväksy prepaid-luottokortteja. Kaikki maksutapahtumat näytetään euroissa. Hyvitämme vahvistusmaksun pankkitilillesi muutaman arkipäivän kuluessa. Vahvistuksen tarkoituksena on yhdistää maksutiedot oikeaan tiliin ja estää petokset. Voit lukea lisää tästä käyttöehdoistamme.

Vahvistamalla maksutietosi hyväksyt suoraveloituksen.

Bedankt voor je feedback!

Milloin minulta veloitetaan maksu?

Maksat jäsenyyden aina kuukauden etukäteen.

Kun kokeilujaksosi on päättynyt, jäsenmaksusi veloitetaan joka kuukauden 27. päivän tienoilla suoraveloituksena.

Käytämme tilinumeroa, jonka linkitit rekisteröityessäsi. Vahvistaessasi maksutapasi hyväksyt kuukausittaiset veloitukset.

Emmekö jostain syystä pysty veloittamaan tiliäsi 27. päivänä? Saat useita maksumuistutuksia sähköpostitse, jotta voit silti suorittaa maksun ajoissa.

Bedankt voor je feedback!

Miten muutan maksutietojani?

Maksutietojen muutos onnistuu helposti ja nopeasti tilisi kautta. Maksat 1 € luottokortista ja PayPal on ilmainen. Tämä vahvistusmaksu hyvitetään sinulle muutaman päivän kuluessa.

  1. Kirjaudu tilillesi tästä
  2. Valitse 'Omat tietoni'
  3. Klikkaa 'Maksutiedot'
  4. Yhdistä uusi maksutapasi.

Saitko viestin, että maksutietojesi muuttaminen tai lisääminen epäonnistui? Tämä voi johtua siitä, että meillä on jo maksutietosi ja olet jo luonut tilin kauttamme. Samaa maksutapaa ei voi käyttää useilla tileillä. Emme myöskään hyväksy prepaid-luottokortteja tai debit-kortteja.

Bedankt voor je feedback!

Minulla on maksamaton maksu

Olet saattanut jättää maksun välistä tai sitä ei voitu veloittaa. Emme toimita boksereita tai sukkia, jos sinulla on avoin maksu.

Voit maksaa erääntyneen maksun nopeasti ja helposti tililläsi tai yhden kolmesta maksumuistutuksesta kautta.

Vahvistamalla maksutietosi hyväksyt suoraveloituksen. Kun peruutat jäsenyytesi, sovellamme irtisanomisaikaa ja sinulla on maksuvelvoite.

Etkö pysty suorittamaan maksua yllä olevien vaihtoehtojen kautta, onko maksutiedoissasi ongelma tai onko maksu jo suoritettu? Lähetä sähköpostia asiakaspalvelutiimillemme. Autamme sinua varmistamaan, että saat suoritettua maksun ajoissa.

Bedankt voor je feedback!

Miten estän veloituksen?

Voit estää suoraveloituksen vain laittamalla jäsenyytesi tauolle tai peruuttamalla sen. Voit helposti järjestää tämän itse tilisi 'Jäsenyydet' -kohdassa. Vahvistaessasi maksutietosi, hyväksyit kuukausittaiset suoraveloitukset.

Kokeilujakson ulkopuolella sovellamme irtisanomisaikaa.

Bedankt voor je feedback!