Miten homma toimii

Miten ON ⁠THAT ⁠ASS toimii?

ON ⁠THAT ⁠ASS on ainutlaatuinen bokserijäsenyys. Toimitamme joka kuukausi postilaatikkoosi upouuden mallin huippulaatuisia boksereita vain 10,99 € kuukaudessa.

Rekisteröitymällä ON THAT ASS -palveluun voit valita ilmaiset bokserit mahtavasta mallistostamme. Miksi? Haluamme, että näet ja koet itse, että se on paras valinta. Sen jälkeen toimitamme juuri julkaistun mallin joka kuukausi. Et voi valita tätä mallia.⁠ Se on yllätys, muttet varmasti tule pettymään!

Voit myös tilata Socks-jäsenyyden. 5,99 € kuukaudessa lisää saat joka kuukausi yhteensopivat sukat. Tiesitkö, että saat myös Socks-jäsenyydessä ensimmäisen parin ilmaiseksi? Lue täältä kaikki Socks jäsenyyden ehdoista.

Bedankt voor je feedback!

Miten bokserijäsenyys toimii?

ON⁠ THAT ⁠ASS tarjoaa ainutlaatuisen bokserijäsenyyden. Saat kuukausittain laadukkaat bokserit suoraan postilaatikkoosi toimitettuina. Ainutlaatuiset bokserit yllättävällä printillä ja väreillä, jotka voi yhdistää yhteensopiviin sukkiin.

Rekisteröityessäsi annamme sinulle ilmaiset bokserit kokeiltaviksi. Valitse Originals-, One- tai Boys -mallistojen välillä. Lisäksi tarjoamme 14 päivän kokeilujakson, jonka aikana saat testata boksereita. Näin vahvasti luotamme tuotteeseemme!

Luo tili ja valitse haluamasi ilmaiset bokserit. Luodaksesi ON ⁠THAT ⁠ASS -tilin sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Yhdistä maksutietosi vahvistusmaksuun petosten estämiseksi ja voidaksesi antaa suostumuksesi kuukausittaiseen suoraveloitukseen. Maksua ei vähennetä kokeilujakson aikana.

Kokeilujakso alkaa, kun olet suorittanut rekisteröinnin loppuun.⁠ Saat vahvistussähköpostin, jossa on kaikki tarvitsemasi tiedot. Etkö saanut sähköpostia? Varmista, että olet käyttänyt oikeaa sähköpostiosoitetta ja tarkista myös roskaposti. Muussa tapauksessa sinulta menee tärkeitä tietoja jäsenyydestäsi ohi.

Ilmaiset bokserit toimitetaan 7 työpäivän kuluessa. Se antaa sinulle tarpeeksi aikaa kokeilla niitä. Etkö halua jäädä jäseneksi näiden 7 päivän jälkeen? Voit peruuttaa jäsenyytesi välittömästi kokeilujakson aikana ilman velvoitteita. Voit pitää ilmaiset bokserit. Jäätkö mukaan kokeilujakson jälkeen? Sitten jäsenyytesi alkaa. Onnittelut! Saat uudet bokserit joka kuukausi.

Saat joka kuukausi upouudenmallin postilaatikkoosi. Siksi et voi valita kuukausittaisten boksereiden mallia tai väriä. Jos sinulla on useita jäsenyyksiä, saat kuukausittain useat bokserit kuukauden mallilla.

Bokserit toimitetaan kuukausittain kuun 17. ja 23. päivän välisenä aikana. Miesten bokserit (Originals ja One) maksavat 10,99 € kuukaudessa ja poikien bokserit 9,99 € kuukaudessa. Kuukausimaksu veloitetaan aina kuukauden 27. päivän tienoilla. Maksat jäsenyyden kuukauden etukäteen ja jäsenyytesi voi helposti peruuttaa kuukausittain.

Tiesitkö, että saat myös ensimmäiset Socks-jäsenyyden sukat ilmaiseksi? Ne sopivat yhteen kuukausittaisten boksereiden kanssa. Lue täältä kaikki Socks-jäsenyyden ehdoista.

Bedankt voor je feedback!

Miten Socks-jäsenyys toimii?

ON⁠ THAT ⁠ASS ⁠tarjoaa myös ainutlaatuisen Socks-jäsenyyden. Saat joka kuukausi huippulaatuiset sukat, jotka sopivat kuukauden boksereihin. Voit helposti lisätä Socks-jäsenyyden tilisi kautta.

Saat myös ensimmäiset sukkasi täysin ilmaiseksi. Saat ne 7 työpäivän sisällä Socks-jäsenyytesi lisäämisestä. Kokeilujaksoa ei ole, ja Socks-jäsenyys on välittömästi aktiivinen.

Jos sinulla ei ole aktiivista bokserijäsenyyttä (tai sen kokeilujaksoa) maksat täyden hinnan Socks-jäsenyydestä. Saat alennuksen heti, kun bokserijäsenyytesi on aktiivinen ja maksat Socks-jäsenyydestä 5,99 € kuukaudessa. Jos sinulla ei ole aktiivista bokserijäsenyyttä, maksat Socks-jäsenyydestä aina 9,99 € kuukaudessa.

Sukkia on saatavana yhdistelmäkooissa 39-42 (6.5-8) ja 43-46 (9-11). Emme tarjoa sukkia poikien kooissa.

Sukkasi toimitetaan kuukausittain kuun 17. ja 23. päivän välisenä aikana. Kuukausimaksu veloitetaan aina kuukauden 27. päivän tienoilla. Maksat myös Socks-jäsenyydestä kuukauden etukäteen ja jäsenyyden voi helposti peruuttaa joka kuukausi.

Kaikki paketit lähetetään erikseen, ne voivat saapua eri päivinä. Puuttuuko sinulta vielä jotain kuun 23. päivän jälkeen? Tilaa uusi helposti ja nopeasti täältä.

Bedankt voor je feedback!

Miten ilmainen kokeilu toimii?

Ilmainen kokeilujakso koskee ensirekisteröintejä, eikä se koske ylimääräistä jäsenyyttä tai Socks-jäsenyyttä.

Olemme niin varmoja ON⁠ THAT ⁠ASS ⁠-tuotteistamme, että tarjoamme ilmaiset bokserit 14 päivän kokeilujaksolla. Rahaa ei veloiteta tililtäsi 14 päivän kokeilujakson aikana.

Valitse ilmaiset bokserit ja saat ne postitse 7 työpäivän kuluessa. Näiden 7 päivän jälkeen voit tehdä muutoksia - kuten jäsenyytesi koon, osoitteen tai tilan suhteen.

Sinulla on tarpeeksi aikaa kokeilla boksereita ilman velvoitteita. Päätitkö, ettet halua jatkaa jäsenyyttä? Voit peruuttaa jäsenyytesi välittömästi jäljellä olevien 7 päivän aikana ilman velvoitteita. Jos et tee mitään, kuukausittainen jäsenyytesi alkaa. Onnittelut!

Ylimääräisessä tai aktiivisessa jäsenyydessä ei ole kokeilujaksoa. Tämä koskee myös Socks-jäsenyyttä. Nämä jäsenyydet ovat aktiivisia välittömästi. Sovellamme aina irtisanomisaikaa peruutukseen.

Vahvistaessasi maksutietosi hyväksyt kuukausittaisen suoraveloituksen. Maksua ei veloiteta kokeilujakson aikana. Kokeilujakson jälkeen veloitamme joka kuukausi 27. päivän aikoihin ja toimitamme pakettisi seuraavan kuukauden 17.-23. päivän välillä.

Saat meiltä usean sähköpostin jäsenyydestäsi ennen kokeilujakson päättymistä. Etkö saanut sähköpostia? Varmista, että olet käyttänyt oikeaa sähköpostiosoitetta ja tarkista myös roskaposti. Muussa tapauksessa sinulta menee tärkeitä tietoja jäsenyydestäsi ohi.

Bedankt voor je feedback!

Voinko valita kuukausittaisen mallin?

Et voi valita kuukausittaista mallia tai saamiesi boksereiden väriä. Suunnittelijatiimimme luo uuden mallin joka kuukausi. Jokainen jäsen saa kyseisen kuukauden mallin postilaatikkoonsa. Pidämme värin ja mallin salassa toimitukseen asti.

Rekisteröityessäsi valitset ilmaiset bokserit mallistostamme. Voit valita bokserit printillä tai ilman. Nämä ovat Originals ja One -mallistot. Poikien koot ovat saatavilla vain Originals -mallistossa.

Jos valitset Originalsin, saat kuukausittain bokserit printillä. Jos valitset Onen, saat tavalliset bokserit joka kuukausi. Jos haluat muuttaa tätä myöhemmin, lue täältä, miten se tapahtuu.

Jos sinulla on useita jäsenyyksiä, saat useamman kyseisen kuukauden mallin. Haluaisitko saada enemmän boksereita kuukaudessa, muttet samaa mallia kahdesti joka kerta? Sitten voit valita sekä Originals, että One-jäsenyyden. Näin saat yhdet bokserit printillä ja yhdet ilman joka kuukausi. Ne ovat samanlaatuisia ja niillä on sama istuvuus.

Onko sinulla myös Socks-jäsenyys? Kuukausittaiset bokserisi ja sukkasi sopivat yhteen!

Bedankt voor je feedback!

Ovatko ensimmäiset bokserini todella ilmaisia?

Lyhyesti : kyllä!

Haluamme, että näet ja koet tekeväsi parhaan valinnan. Näin vahvasti luotamme tuotteeseemme! 

Tiesitkö, että ensimmäiset sukkasi ovat myös ilmaiset? Lue täältä kaikki Socks-jäsenyyden ehdoista.

Ovatko ensimmäiset sukkani todella ilmaisia?

Ensimmäiset sukkasi ovat myös ilmaiset! Haluamme, että näet ja koet tekeväsi parhaan valinnan. Näin vahvasti luotamme tuotteeseemme!

Sukat maksavat 5,99 € kuukaudessa aktiivisen bokserijäsenyyden kanssa. Jos sinulla ei ole aktiivista bokserijäsenyyttä tai bokserijäsenyyden kokeilujaksoa, sukat maksavat 9,99 € kuukaudessa.

Bedankt voor je feedback!