Muuta Tietoja

Miten muutan kokoani?

Koon muuttaminen on hyvin yksinkertaista ja se onnistuu nopeasti ja helposti tilisi kautta. Saat välittömästi vahvistuksen muutoksesta sähköpostitse.

Jos muutat kokoasi ennen kuun 25. päivää, saat uuden koon seuraavan kuukauden tilauksessa. Jos teet tämän 25. päivän jälkeen, saat vielä yhden toimituksen vanhassa koossa. Pidä pakkaus avaamattomana ja vaihda se veloituksetta palautuspyynnön avulla. Lue täältä, miten.

 1. Kirjaudu tilillesi tästä
 2. Valitse 'Jäsenyydet'
 3. Valitse 'Bokserit' tai 'Sukat'
 4. Muuta kokoa
 5. Tallenna valintasi, me hoidamme loput!

Bedankt voor je feedback!

Miten muutan osoitetietojani?

Osoitteen muuttaminen on hyvin yksinkertaista ja se onnistuu nopeasti ja helposti tilisi kautta. Saat välittömästi vahvistuksen muutoksesta sähköpostitse.

Jos muutat osoitettasi ennen kuun ensimmäistä päivää, tulevat tilauksesi toimitetaan varmasti uuteen osoitteeseen. Jos teet muutoksen kuun ensimmäisen päivän jälkeen, saat seuraavan tilauksen vanhaan osoitteeseen. Sen voi lähettää takaisin 'Return to Sender' -merkinnällä ilmaiseksi. Lue täältä, miten. Sen jälkeen välitämme sen uuteen osoitteeseen ilmaiseksi.

Huomaa, että jos tililläsi on useita jäsenyyksiä, sinun on muutettava osoitteet jokaiselle jäsenyydelle erikseen.

 1. Kirjaudu tilillesi tästä,
 2. Valitse 'Jäsenyydet',
 3. Valitse 'Osoitetiedot',
 4. Muuta osoitteesi,
 5. Tallenna valintasi, me hoidamme loput!

Bedankt voor je feedback!

Miten muutan maksutietojani?

Maksutietojen muutos onnistuu helposti ja nopeasti tilisi kautta. Maksat luottokortin liittämisestä 1€, PayPalin liittäminen on ilmaista. Emme hyväksy prepaid-luottokortteja. Tämä vahvistusmaksu hyvitetään sinulle muutaman päivän kuluessa.

 1. Kirjaudu tilillesi tästä
 2. Valitse 'Omat tietoni'
 3. Klikkaa 'Maksutiedot'
 4. Yhdistä uusi maksutapasi vahvistuksen kautta.

Saitko viestin, että maksutietojesi muuttaminen tai lisääminen epäonnistui? Tämä voi johtua siitä, että olemme jo tietoisia maksutiedoistasi ja olet jo luonut tilin kauttamme. Samaa maksutapaa ei voi käyttää useilla tileillä. Emme myöskään hyväksy prepaid-luottokortteja tai debit-kortteja.

Bedankt voor je feedback!

Miten muutan tilausta Originals ja One -malliston välillä?

Meillä on kaksi mallia boksereita, Originals ja One. Rekisteröityessäsi valitset jommankumman vaihtoehdoista. Haluatko muuttaa tyyliä? Muutos onnistuu nopeasti ja helposti tilisi kautta. Saat välittömästi vahvistuksen muutoksesta sähköpostitse.

Jos muutat mallia ennen kuun 25. päivää, saat uuden valintasi jo seuraavassa kuussa. Jos teet sen 25. päivän jälkeen, saat vielä yhden toimituksen vanhassa mallissa. Pidä pakkaus avaamattomana ja vaihda se veloituksetta palautuspyynnön avulla. Lue täältä, miten.

 1. Kirjaudu tilillesi tästä
 2. Valitse 'Jäsenyydet'
 3. Valitse 'Bokserit'
 4. Valitse 'Originals' tai 'One'
 5. Tallenna valintasi, me hoidamme loput!

Bedankt voor je feedback!

Miten peruutan uutiskirjeen tilauksen?

Etkö halua vastaanottaa lisää uutiskirjeitä meiltä? Voit helposti peruuttaa tilauksen uutiskirjeen alareunasta.

Tämän jälkeen et enää saa tarjouksia meiltä sähköpostitse. Et voi peruuttaa sähköpostiviestien tilausta, jotka liittyvät aktiiviseen jäsenyyteen, kuten maksumuistutuksia.

Bedankt voor je feedback!

Miten poistan tietoni?

Jos haluat, että tietosi poistetaan pysyvästi järjestelmästämme, huomaa, ettet voi enää osallistua ON THAT ASS -tilauksiin näillä tiedoilla. Poistamme tietojesi linkityksen ja säilytämme tiedot tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla. Voit myös laittaa tilisi tauolle tai keskeyttää sen väliaikaisesti, jotta voit osallistua myöhemmin uudelleen.

Jos haluat pyytää tietojesi poistamista, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Tietojesi poistamisen ehdot:

 • Kaikki maksut on suoritettu
 • Tilisi on peruutettu
 • Olet saanut viimeisen toimituksesi.

Etkö ole vielä saanut toimitustasi? Ratkaisemme asian mielellämme, klikkaa tästä

Bedankt voor je feedback!