Pause/oppsigelse

Hvordan fungerer pause?

Du kan raskt og enkelt sette medlemskapet ditt på pause via kontoen din. Du kan sette medlemskapet ditt på pause 7 dager etter at du meldt deg inn, og pausen kan vare i maksimalt et halvt år.

Du kan gjøre dette på to forskjellige måter.

I kontoen din ser du en glidebryter under «Medlemskap» som du kan bruke til å sette medlemskapet ditt på pause. Her kan du sette pausen til 1, 3 eller 6 måneder.

Gjør dette før den 19. i måneden, så starter pausen din med en gang. Hvis du gjør det mellom den 19. i måneden og den siste dagen i måneden, vil neste betaling og leveranse gå som vanlig og pauseperioden starter umiddelbart etter dette.

Du kan også sette medlemskapet på pause via kontoen din på følgende måte:

 1. Logg inn på kontoen din her,
 2. Velg «Medlemskap»
 3. Velg det riktige medlemskapet,
 4. Endre «medlemskapsstatus»,
 5. Klikk på «Jeg trenger en liten pause»,
 6. Fyll ut en stopp- og startdato, husk at vi har en oppsigelsestid.
 7. Snakkes :)

Etter prøveperioden og ved et aktivt eller ekstra medlemskap gjelder også en oppsigelsestid når du setter det på pause. Og du får en e-post-bekreftelse på pausen med en gang. Medlemskapet ditt begynner automatisk å løpe igjen så snart pausen din er ferdig.

Tenk på at hvis du har flere medlemskap i kontoen din som du ønsker å pause, så må du pause disse hver for seg.

Bedankt voor je feedback!

Hvordan avslutter jeg medlemskapet mitt?

Ønsker du ikke at din 14-dagers prøveperiode går over i et aktivt medlemskap? Du mottar den gratis boksershortsen i løpet av 7 virkedager. Du kan deretter avslutte prøveperioden umiddelbart i løpet av de gjenværende dagene. Prøveperioden stanser da med en gang, og du har ikke et aktivt medlemskap.

Etter prøveperioden og ved et aktivt medlemskap gjelder det en oppsigelsestid. Du får en e-post-bekreftelse på utmeldingen med en gang, med informasjon om hvilken måned siste trekk er og når siste leveranse kommer.

Tenk på at hvis du har flere medlemskap i kontoen din som du ønsker å avlutte, så må du avslutte disse hver for seg.

 1. Logg inn på kontoen din her,
 2. Velg «Medlemskap»
 3. Velg det riktige medlemskapet,
 4. Endre «Medlemskapsstatus»,
 5. Fortell oss grunnen,
 6. Klikk på «Jeg vil avslutte»
 7. Velg din avslutningsmåned.
 8. Takk for at du var medlem, vi håper vi ser deg ved en senere anledning!

Bedankt voor je feedback!

Har dere oppsigelsestid?

Når du melder deg inn hos ON THAT ASS for aller første gang, gir vi deg en gratis 14-dagers prøveperiode for boksershorts-medlemskapet ditt. Prøveperioden din starter umiddelbart etter påmeldingen. Den gratis boksershortsen mottar du i løpet av 7 virkedager.

Hvis du ikke vil at prøveperioden skal gå over til et aktivt medlemskap, kan du si opp medlemskapet ditt med en gang i de resterende 8 dagene av prøveperioden din.

I prøveperioden og ved et aktivt eller ekstra medlemskap gjelder det en oppsigelsestid. Betalingen skjer rundt den 23. i måneden. Hvis du sier opp før den 19., så betaler du én siste gang, nemlig i den måneden. Hvis du sier opp mellom den 19. og månedens siste dag, så betaler du to ganger til. Én gang den måneden og én gang i måneden etterpå.

Når du sier opp medlemskapet ditt velger du den måneden som den siste betalingen skjer i. Ved dette trinnet vil du se første mulige oppsigelsesmåned ut fra oppsigelsestiden. Du mottar den tilhørende leveransen mellom den 17. og den 23. i den påfølgende måneden. Valget ditt blir bekreftet. Oppsigelsestiden medfører en betalingsforpliktelse.

Tenk på at hvis du har flere medlemskap i kontoen din som du ønsker å avlutte, så må du avslutte disse hver for seg.

Bedankt voor je feedback!

Koster det noe å si opp?

Hos oss koster det ikke noe å ta en pause eller å si opp. Dette er alltid kostnadsfritt og du kan raskt og enkelt fikse det selv via kontoen din. Vi har imidlertid en oppsigelsestid. Dette gjør at du har én betalingsforpliktelse til før medlemskapet avsluttes.

Obs: Du kan fikse en oppsigelse hos ON THAT ASS selv via kontoen din. Å si opp medlemskapet ditt via en tredjepart medfører ekstrakostnader. Hvis du har gjort dette via et eksternt firma, anbefaler vi deg å kontakte dem.

Bedankt voor je feedback!