Tauko / Peruutus

Miten voin laittaa tilauksen tauolle?

Voit laittaa jäsenyytesi tauolle nopeasti ja helposti tilisi kautta. Voit laittaa jäsenyytesi tauolle 7 päivää rekisteröinnin jälkeen, nämä ovat toimituspäiviä, enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Voit laittaa jäsenyyden tauolle kahdella eri tavalla:
Tililläsi 'Jäsenyydet' -kohdassa näet liukusäätimen, joka keskeyttää jäsenyytesi välittömästi. Siitä voit valita 1, 3 tai 6 kuukauden tauon.

Jos teet tämän ennen kuun 25. päivää, tauko alkaa välittömästi. Jos teet sen kuukauden 25. päivän ja kuukauden viimeisen päivän välisenä aikana, seuraava maksu ja tilaus on jo valmisteltu tilillesi, joten tauko alkaa heti sen jälkeen.

Tai laita tauolle seuraavalla tavalla tilisi kautta:

 1. Kirjaudu tilillesi tästä,
 2. Valitse 'Jäsenyydet',
 3. Valitse oikea jäsenyys,
 4. Muuta 'Jäsenyyden tila’,
 5. Klikkaa 'Tarvitsen tauon',
 6. Syötä lopetus- ja aloituspäivämäärä, sovellamme irtisanomisaikaa.

Kokeilujakson jälkeen tai aktiivisessa tai ylimääräisessä jäsenyydessä irtisanomisaika koskee myös valikon kautta asetettua taukoa. Saat välittömästi keskeytysvahvistuksen, jossa ilmoitetaan viimeisten maksujen ja toimitusten kuukaudet ja valittu aloituskuukausi.

Huomaa, että jos haluat laittaa useita jäsenyyksiä tililläsi tauolle, sinun on keskeytettävä jokainen erikseen.

Tauon päättyessä jäsenyytesi käynnistyy automaattisesti uudelleen. Katso

Bedankt voor je feedback!

Miten voin peruuttaa?

Voit peruuttaa jäsenyytesi kuukausittain. Tämä hoituu nopeasti ja helposti tilisi kautta.

Kokeilujakson jälkeen tai aktiivisessa jäsenyydessä sovellamme irtisanomisaikaa. Saat välittömästi peruutuksesta vahvistussähköpostin, jossa ilmoitetaan viimeisten maksujen ja toimitusten kuukaudet.

Haluatko estää 14 päivän kokeilujakson siirtymästä aktiiviseksi jäsenyydeksi? Ilmaiset bokserit saapuvat 7 työpäivän sisällä. Voit keskeyttää kokeilujakson jäljellä olevan 7 päivän aikana. Kokeilujakso päättyy välittömästi, eikä sinulla ole kuukausittaista jäsenyyttä.

Huomaa, että jos haluat peruuttaa useita jäsenyyksiä tililläsi, sinun on peruutettava ne erikseen.

 1. Kirjaudu tilillesi tästä,
 2. Valitse 'Jäsenyydet’,
 3. Valitse oikea jäsenyys,
 4. Muuta 'Jäsenyyden tila’,
 5. Kerro meille syy
 6. Klikkaa 'Haluan lopettaa'
 7. Valitse peruutuskuukausi.

Kiitos, kun olit mukanamme, toivottavasti nähdään uudelleen!

Bedankt voor je feedback!

Onko sinulla irtisanomisaikaa?

Kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa ON THAT ASS -palveluun, tarjoamme 14 päivän ilmaisen kokeilujakson bokserijäsenyydelle. Kokeilujakso alkaa heti rekisteröinnin jälkeen ja ilmainen tuote saapuu 7 työpäivän kuluessa.

Jos et halua, että kokeilujakso muuttuu aktiiviseksi jäsenyydeksi, voit peruuttaa sen välittömästi maksuttoman kokeilujakson jäljellä olevien 7 päivän aikana.

Kokeilujakson jälkeen tai aktiivisessa jäsenyydessä sovellamme irtisanomisaikaa. Maksut tapahtuvat 27. päivän aikoihin. Peruuttaessasi jäsenyyden ennen 25. päivää suoritat viimeisen maksun kyseisenä kuukautena. Peruuttaessasi jäsenyyden kuun 25. päivän ja viimeisen päivän välisenä aikana suoritat vielä kaksi maksua. Yksi kyseisenä kuukautena ja yksi sitä seuraavana.

Peruuttaessasi jäsenyytesi ilmoitamme ensimmäisen mahdollisen peruutuskuukauden irtisanomisajan mukaan. Saat sitä vastaavan toimituksen seuraavan kuukauden aikana 17. ja 23. päivän välisenä aikana. Valintasi vahvistetaan sähköpostitse. Irtisanomisaika asettaa maksuvelvollisuuden.

Huomaa, että jos haluat peruuttaa useita jäsenyyksiä tililläsi, sinun on peruutettava ne erikseen.

Bedankt voor je feedback!

Onko peruutusmaksuja?

Emme veloita tauosta tai peruutuksesta. Se on aina maksutonta ja järjestyy nopeasti ja helposti tilisi kautta. Sovellamme kuitenkin irtisanomisaikaa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vielä maksuvelvoite ennen jäsenyyden päättymistä.

Huomaa: Voit järjestää ON THAT ASS-tilauksesi peruutuksen itse tilisi kautta. Jäsenyytesi peruuttamisesta kolmansien osapuolten kautta aiheutuu kustannuksia. Jos olet tehnyt tämän ulkopuolisen yrityksen toimesta, suosittelemme, että otat heihin yhteyttä.

Bedankt voor je feedback!