Weg met saaie boxershorts.

Hoe het begon.

Het is nog niet zo lang geleden. In oktober 2014 om precies te zijn, toen we ons afvroegen waarom wij allemaal toch in van die saaie boxershorts lopen. Kleurloos. Fantasieloos. En vaak helemaal niet comfortabel. Dat moest toch anders kunnen?

We kregen een gewaagd idee: Wij wilden gewoon retegoeie boxershorts maken met daarop elke maand een andere print. Hoe gaaf zou dat zijn? Tijdens de zoektocht naar kwaliteit en betrouwbaarheid kreeg dit idee steeds meer vorm. En hoe meer we ons erin verdiepten, hoe enthousiaster we van dit idee werden. Al wisten we meteen dat het niet makkelijk zou worden.

Ons geloof werd steeds sterker en de overtuiging ermee te starten groter. En één jaar later en een heleboel samples, verschillende ontwerpen en kritische blikken verder, was het dan zover: ON THAT ASS was geboren.

Papagallo Boxershort
Creating design concepts

Vanaf dat moment leven wij en onze members, elke maand toe naar een nieuw ontwerp. Waarbij we de inspiratie voor onze prints echt overal vandaan halen. We kijken naar muziekclips, soms uit lang vervlogen tijden, of we doen inspiratie op tijdens een avondje feestvieren in een wereldstad.

Al deze ervaringen en wilde ideeën worden meegesleurd in een tornado van creativiteit waardoor elke keer weer de mooiste creaties ontstaan. En waardoor het eindelijk mogelijk is om iedere maand een premium boxershort te ontvangen, voorzien van een uniek design.

Een nieuw design.

Elke maand.

Onze designers creëren elke maand de tofste designs voor jou. Hoe cool is dat! Zo word je als member elke keer verrast met een andere boxershort met een unieke print. De designs van ON THAT ASS zijn altijd kleurrijk, zelfverzekerd en uitdagend.

Zo laat je iedereen zien dat alleen het beste ondergoed goed genoeg voor jou is! De boxershorts worden gemaakt van premium cotton en zijn ontworpen voor ultiem draagcomfort. Dus ook dat zit wel goed.

Sage bodywarmer boxershort
Detailed waistband

Bij ON THAT ASS geloven we dat kwalitatieve boxershorts betaalbaar én retecool kunnen zijn. Onze boxershorts worden gemaakt van de beste materialen en zijn ontworpen voor een perfecte pasvorm. Met 95% katoen en 5% elastan, wat hem extra veel draagcomfort geeft. De elastische waistband is lekker breed zodat de boxer goed aansluit. Om de kwaliteit te waarborgen, hebben we zeer nauw contact met onze leveranciers. Zo kunnen we garanderen dat ze onze hoge standaarden aanhouden.

Geen verplichtingen

Altijd en overal online opzegbaar.

Met je membership heb je recht op elke maand een nieuwe boxershort. Maar no worries. Bij ons zit je nergens aan vast! Zit je even wat krap bij kas? Of ga je een paar maanden surfen in Australië? Dan kun je hier je membership pauzeren of opzeggen.
Oh ja, omdat we elke maand een nieuwe boxershort maken (en dus geen vaste collectie hebben), zijn ze niet verkrijgbaar in de winkel. En we zijn zo overtuigd van ons product, dat je je eerste boxershort gratis mag proberen. Wedden dat je verslaafd raakt!
Nieuwsgierig geworden?