Betaling

Hvad koster et ON THAT ASS-medlemskab?

For mænds medlemskab, Originals eller One, betaler du 99kr pr. måned. For drenge medlemskab betaler du 89kr pr. måned.

Vi dækker forsendelsesomkostningerne, og ved flere medlemskaber af boxershorts får du 10% rabat.

Bemærk venligst: Vi debiterer din konto omkring den 27. i måneden og leverer dine boxershorts den følgende måned fra den 17.

Rabatten gælder ikke for Sokker-medlemskabet.

Bedankt voor je feedback!

Hvornår tager I betalingen?

Beløbet for dine nye boksershorts vil blive trukket via direkte debitering hver måned omkring den 27., når din prøveperiode er slut.

Til dette formål bruger vi dit tilknyttede kontonummer, som er kendt på din konto. Vi debiterer altid først din konto, før vi leverer.

Betale senere?
Er du ikke i stand til at betale på nuværende tidspunkt? Det er slet ikke noget problem! Du vil få en påmindelse om betalingen fra os via e-mail et par dage senere, så du stadig kan foretage betalingen på en nem måde via din konto. Dette vil derefter blive behandlet automatisk, så du også kan få et helt nyt design.

Bedankt voor je feedback!

Hvordan ændrer jeg min betalingsmetode?

Foretrækker du at bruge dine forældres eller din partners bankkonto? Følg nedenstående trin for at ændre dine bankoplysninger:

  1. Log ind på din konto her,
  2. Vælg 'Personlige oplysninger' i menuen,
  3. Klik på 'Betalingsoplysninger' nederst i bunden,
  4. Link din nye betalingsmetode. Et kontonummer/navn kan kun bruges én gang, og vi accepterer ikke forudbetalte kreditkort.

Er det ikke muligt at ændre din bankkonto?
Har du fået beskeden om, at det ikke er muligt at ændre eller tilføje dine bankoplysninger på din konto? Det kan skyldes, at vi allerede kender dine bankoplysninger.

Er du sikker på, at dine bankoplysninger ikke allerede er kendt af os, men at det stadig ikke er muligt at ændre dem?

Så vil vi gerne løse dette for dig, kontakt venligst vores kundeservice.

Bedankt voor je feedback!

Har jeg givet tilladelse til direkte debitering?

Når du tilmelder dig, beder vi dig altid om at oplyse dine bankoplysninger, da disse kun kan bruges til en specifik konto.
På denne måde forhindrer vi svindel, og dine betalingsoplysninger bliver knyttet til os med det samme, hvis du er overbevist og ønsker at blive medlem.

 Når du tilmelder dig, giver du os også tilladelse til at opkræve penge fra din konto, hvis du har en aktiv konto, og ikke prøveperiode.
Du kan læse mere om dette i vores vilkår for brug.

 Du kan til enhver tid stoppe eller sætte dit medlemskab på pause via din konto.  Bemærk venligst, at der er en måneds opsigelsesfrist efter din prøveperiode.

Bedankt voor je feedback!

Hvad hvis jeg har en udestående betaling?

Hvis du har en udestående betaling, vil du ikke få leveret boxershorts. Du kan naturligvis nemt foretage denne betaling via din konto eller via den påmindelsesmail, som du har modtaget fra os.

Så snart vi har modtaget din betaling, sender vi dig et nyt design. Det er muligt, at din forsendelse kan blive forsinket, fordi din betaling blev foretaget uden for de normale debiteringsdatoer. Vær venlig at tage højde for dette.

Bedankt voor je feedback!

Hvordan stopper jeg en direkte debitering?

Du kan stoppe en opkrævning ved at sætte dit medlemskab på pause eller afslutte det, hvis du ikke har nogen udestående betaling.

Det kan du nemt gøre på din konto via 'Medlemskab'. Klik derefter på 'Medlemsstatus' for at ændre status fra aktiv til inaktiv.

I din prøveperiode kan dette gøres med det samme, herefter bruger vi en opsigelsesperiode på en måned.

Bedankt voor je feedback!

Hvad sker der, hvis jeg trækker min betaling tilbage?

Hvis du sletter dine betalingsoplysninger fra din konto eller tilbagefører din betaling, vil det resultere i en udestående betaling.
På denne måde modtager du automatisk en e-mail fra os om, at du stadig har en udestående betaling.

Din konto kan ikke lukkes, og du kan ikke deltage i fremtiden.
Vil du sætte en konto på pause eller annullere den? Her kan du læse hvordan.

Bedankt voor je feedback!

Kan jeg få rabat?

Det kan du! Hvis du har to eller flere medlemskaber, giver vi dig 10% rabat på det samlede beløb, fordi vi sætter pris på at du er en fan.

Bemærk: Denne handling gælder ikke for Sokker-medlemskabet.

Bedankt voor je feedback!