Kampagner

Black Friday

1. Hvad betyder Black Friday Deal helt præcist?
Når du tilmelder dig Black Friday-tilbuddet hos ON THAT ASS, får du ikke et, men to par boxershorts gratis! Og hvorfor det? Fordi vi gerne vil vise dig, hvor god vores kvalitet og design virkelig er.

Du vælger dit første gratis par boxershorts, når du tilmelder dig på vores hjemmeside. De bliver sendt til dig med det samme, og du kan forvente at få dem i din postkasse inden for 7 arbejdsdage.

Det andet par gratis boxershorts bliver sendt efter prøveperioden er slut. Hos os betaler du for måneden på forhånd, hvilket betyder, at du foretager din første betaling i december og modtager din første betalte levering i januar.

Men som tak for at deltage i vores Black Friday-tilbud får du også den månedlige levering for december - men denne gang helt gratis.  Du vil modtage den fra uge 51 (ugen, der starter den 20. december).

2. Hvor længe løber min gratis prøveperiode?
Fra det øjeblik du har registreret dig, starter din gratis 14-dages prøveperiode. Inden for 7 dage vil du modtage dine første gratis boxershorts.

Efter de første dage kan du også foretage eventuelle ændringer på din konto.

Er du helt overbevist? Så behøver du ikke at gøre noget. Når din gratis prøveperiode er slut, bliver du automatisk medlem af det månedlige medlemskab. Og du vil modtage din andet par gratis boxershort i uge 51 (Ugen, der starter den 20. december).

Er du ikke helt overbevist? I løbet af prøveperioden på 14 dage kan du straks sætte dit medlemskab på pause eller opsige det. Hvis du sætter dit medlemskab på pause eller opsiger det i prøveperioden, vil du ikke blive inkluderet i december betalingen og vil derfor ikke være berettiget til den andet par gratis boxershorts.

3. Hvordan ved jeg, at jeg har deltaget i Black Friday-tilbuddet​​​​​​​
Under registreringsprocessen opretter du en konto på vores hjemmeside. På denne konto finder du alle de oplysninger, du har brug for. Under 'Bestillinger' kan du se dine første par gratis boxershorts.

Det andet par gratis boxershorts vil blive sendt efter din gratis prøveperiode.

Du vil også modtage en bekræftelse pr. e-mail med alle oplysninger om, hvordan ON THAT ASS fungerer.

4. Hvor ofte kan jeg deltage i Black Friday-tilbuddet?​​​​​​​
Du kan kun deltage en gang i vores Black Friday-tilbud. Dette gælder kun for en helt ny konto med unikke oplysninger.

Du kan selvfølgelig altid oprette et ekstra medlemskab på din konto under 'Medlemskab'. Bemærk, at du ikke får et par gratis boxershorts, når du opretter et ekstra medlemskab.

5. Jeg har annulleret min gratis prøveperiode. Hvorfor får jeg ikke det andet par boxershorts gratis?​​​​​​​
Vi giver altid det første par boxershorts væk. Og hvorfor? Vi ønsker nemlig, at du skal se og føle kvaliteten og designet af ON THAT ASS boxershorts.

Hvis du beslutter dig for at opsige dit medlemskab i løbet af prøveperioden, er dette ikke noget problem, vi sætter straks dit medlemskab til inaktivt. Det betyder, at du ikke vil modtage yderligere betalinger eller leverancer.

Vil du forblive medlem efter prøveperiodens udløb? Tillykke med det! Fordi du deltog i vores Black Friday-tilbud giver vi dig dine første månedlige boxershorts gratis.

6. Hvornår skal jeg betale første gang?​​​​​​​
Beløbet for dine nye boxershorts vil blive trukket den 27. i hver måned efter prøveperioden. Omkring den 27. december vil beløbet for designet for januar blive debiteret.

Til dette formål bruger vi dit kontonummer, som du har indtastet på din konto. Vi debiterer altid din konto, før vi leverer.

7. Hvorfor kan jeg ikke deltage i Black Friday-tilbuddet som medlem?​​​​​​​
​​​​​​​Som medlem af ON THAT ASS kan du ikke deltage i vores Black Friday-tilbud. Dette er en kampagne for nye medlemmer, som opretter en konto hos os for første gang.

For vores eksisterende medlemmer har vi regelmæssigt eksklusive tilbud og chancer for at vinde yderligere varer. Hold øje med din konto og vores sociale kanaler for at deltage.

Bedankt voor je feedback!