Hoe werkt het

Hoe werkt het boxershort membership?

ON THAT ASS biedt een uniek boxershort membership. Elke maand een topkwaliteit boxershort met gloednieuw design.

Als je je aanmeldt bij ON THAT ASS mag je een gratis boxershort kiezen uit onze Originals of One collectie. Waarom? Omdat we je willen laten zien dat je de beste keuze maakt. Zo overtuigd zijn wij! 

We geven je een 10-daagse proefperiode om de boxershort vrijblijvend uit te proberen. Blijf je member na de proefperiode? Dan ontvang je maandelijks een nieuwe boxershort.

Je kunt jouw maandelijkse boxershort niet kiezen, we brengen elke maand een compleet nieuw design uit. We maken wel onderscheid tussen de Originals en de One members. Kijk eens naar onze collectie Originals en One designs. Wisselen van stijl kan maandelijks via jouw account. 

In het membership betaal je de de maand vooraf, we schrijven altijd af rond de 23e en leveren de boxershort tussen de 17e en 23e , de maand daarop.

We hebben de keuze uit Men Originals en One (€9,99 per maand), of Boys (€8,99 per maand).  

Bedankt voor je feedback!

Hoe werkt het Socks membership?

ON THAT ASS biedt nu ook een uniek Socks membership. Elke maand een paar topkwaliteit sokken met gloednieuw design. Matchend met jouw boxershort.

Via een actief boxershort membership, voeg je gemakkelijk een Socks membership toe aan jouw account. Je ontvangt jouw sokken elke maand tussen de 17e en de 23e , net als jouw boxershort. Omdat het losse pakketjes zijn, kunnen ze los van elkaar op je deurmat vallen. Wacht daarom altijd even af tot de uiterste leverdatum.

Er is maar een beperkt aantal Socks memberships beschikbaar, het kan zijn dat je tijdelijk op de wachtlijst wordt geplaatst. Wanneer er een plekje vrij komt, sturen we  je een email dat jouw Socks membership van start gaat. Natuurlijk wordt er niks van je rekening afgeschreven tot die tijd.

Je betaalt voor de Socks €4,99 per maand, in combinatie met een actief boxershort membership. Als je besluit alleen verder te gaan met de Socks, betaal je €8,99 per maand.

Bedankt voor je feedback!

Hoe werkt de gratis proefperiode?

Jouw gratis boxershort is direct verzonden nadat jij jouw aanmelding compleet hebt gemaakt. Je hebt hiervan een bevestiging per mail ontvangen.

Na registratie start de proefperiode van 10 dagen. Je ontvangt binnen 4 werkdagen jouw gratis boxershort. Na deze 4 verzend dagen kun je via jouw account wijzigingen aanbrengen, zoals de maat, het adres of membership status. Er wordt geen geld van je rekening afgeschreven binnen de proefperiode van 10 dagen. Als je opzegt binnen de proefperiode blijft het bij jouw gratis boxershort. Je mag deze houden, we zien je dan graag nog eens terug.
Je leest hier hoe je dat doet. 

Ben je overtuigd na de proefperiode? Geweldig! De proefperiode gaat over in een maandelijks membership. We schrijven vanaf nu €9,99 af rond de 23e van de maand en leveren jouw nieuwe boxershort de maand daarop, tussen de 17e en 23e .

Bedankt voor je feedback!

Is mijn eerste boxershort echt gratis?

Lang verhaal kort - JA!
Wij willen je laten zien dat je de beste keuze maakt. Zo overtuigd zijn wij.

Hoe zit het met het Socks membership? Lees er hier alles over.

Bedankt voor je feedback!

Kan ik het design kiezen?

Bij aanmelding mag je zelf een boxershort kiezen. Je kunt kiezen tussen  onze Originals boxershorts met print of  One boxershorts zonder print.

Daarna is het iedere maand een verrassing, wij houden het design en de kleur geheim tot de levering. Wij hebben ons eigen team van designers en brengen elke maand een gloednieuwe boxershort uit. En die krijg jij in de bus! 

Kies je voor de Originals, dan ontvang je elke maand een boxershort met print. Kies je voor de One, dan ontvang je elke maand een effen boxershort. Wil je dit later in jouw membership wisselen, dat kan uiteraard. 

Heb je ook een Socks membership? Natuurlijk zorgen we er voor dat de maandelijkse sokken en de maandelijkse boxershort matchen!

Bedankt voor je feedback!